promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon: csalás történt az All Star döntőjében?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jósa Danny tényleg csalással nyerte meg az All Star-t? 

Vasárnap este lezajlott az Exatlon Hungary All Star döntője. A TV2 sport reality-jének utolsó hetében a Promotions szerkesztősége egy felmérést végzett, melynek keretében száz önként jelentkező néző tippelte meg, hogy kik fogják megnyerni a versenyt. Bár a legtöbben arra voksoltak, hogy abszolút Kihívó-győzelem lesz, mégsem Herczeg-Kis Bálint lett a legjobb férfi exatlonista, hanem Jósa Danny.

Danny az Exatlon Hungary 3. évadában a harmadik helyen végzett, így most a Bajnok-szurkolók örülhettek, hogy a piros csapat egyik tagja is a magasba emelhette a trófeát. Mégis a legnagyobb diadalt Szente Gréti aratta, ugyanis ő lett a 3. évad legjobb női versenyzője, most pedig a legjobb női versenyzők közül is a legjobbként végzett az All Star évadban.

A győztesek fejenként 15 millió forinttal térhettek haza, de ahogy a hétfő reggeli Mokkában nyilatkoztak, még egyikük sem tudja, hogy hová fog menni ez a pénz; egyelőre mind a ketten szeretnék átélni és felfogni, hogy tényleg ők nyerték meg az Exatlon idei szériáját.

Bár a legtöbben mind a két győztesnek gratulálnak, a közösségi oldalon megjelentek azok a dühös Kihívó-drukkerek, akiknek nem tetszik, hogy Herczeg-Kis Bálint alulmaradt a döntőben. Egyesek úgy vélik, hogy Jósa Danny csalással tudott nyerni.

„Danny-nél elég sok szabálytalansag volt. És ez felett az Exlaton játékvezetői és bírói szemet hunytak. Nincs mit szépíteni, ott a videó vissza kell nézni hogy a Danny milyen szabálytalanságokat követ el. A tv nézői nem vakok, mint az Exlaton játékvezetői és bírói”

„Grétinek gratulálok, de Danny csalással jutott be és így tudott nyerni. A fair az lett volna, ha a pályát változtatják, az ügyességit is kellett volna”

Volt, aki konkrétan úgy gondolta, hogy Danny csak akkor fájlalta a hátát, amikor úgy látta, hogy veszíteni fog. A döntőben viszont nem úgy látszott, mint akinek fájdalmai lennének.

„Nem fájt már a dereka, stb. Csak akkor ha veszíteni látta magát!”

Sőt, akadnak olyan nézők is, akik azt hiszik, hogy az Exatlon készítői végig manipulálták a játékot, és már az elejétől fogva megvolt, hogy kinek kell megnyernie az All Star-t.

„Jó játékos voltál, DEEE!!! most már remélem nem fáj a hátad, a sok pénznek és az igazságtalanságnak gyógyító hatása van! Remélem ezzel tisztába vagy, hogy csak azt akarták, hogy ne mindent a "KIHÍVÓK " vigyenek el !!!!!”

 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás