promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez meztelenül feküdt a kádban, aztán megérkezett Ben Affleck – Nem az történt, amire gondolsz
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata most megingathatatlannak tűnik.

A fél világ ledöbbent, amikor Ben Affleck és Jennifer Lopez ismét egymásra talált 17 év után. Igazából annyira boldogok együtt, hogy ennek a szerelemnek valóban ismét fel kellett lángolnia.

A lesifotósoknál állandóan a sarkukban vannak, de csak arról tudnak beszámolni, hogy JLo és Affleck imádják egymást, és egy teljesen más dimenzióba került a kapcsolatuk. Még jó, hogy a hálószobájukba nem tudnak bejutni.

Lopez anno nem jött ki túl jól az akkori vőlegényével Alex Rodriguezzel és tett egy éles váltást az egykori szerelme felé.

Az énekesnő néhány nappal ezelőtt ráadásul bejelentette a bombahírt, hogy Ben Affleck megkérte a kezét. A színész először 2004-ben húzott gyűrűt Jennifer Lopez ujjára,csak ugyebár a sztárpáros akkor felbontotta a jegyességet.

Lopez most részleteket árult el, hogy Affleck hogyan kérte meg a kezét. A semmiből jött a dolog, mert épp meztelenül élvezte a habokat a fürdőkádban.

„Szombat este a kedvenc helyemen voltam (a habfürdőben), és a gyönyörű szerelmem féltérdre ereszkedett, majd megkérte a kezem. Azt se tudtam hol vagyok, csak néztem mosolyogva a szemébe és sírtam. Az járt a fejemben, hogy 20 év után ez újra megtörténik. Nehezen tudtam megszólalni. Ő megkérdezte, hogy akkor ez egy igent jelent? Mondtam, hogy természetesen ez egy IGEN”

- írta Lopez.

Az énekesnő leírta azt is, hogy nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy az egykori kedvesével kaptak egy második esélyt az igaz szerelemre.

Jennifer Lopez az eljegyzési gyűrűről azt mondta, hogy a zöld mindig is a szerencseszíne volt, szóval imádja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás