promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
17 évet kellett erre várni - Ben Affleck eljegyezte Jennifer Lopezt (fotók)
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő gyémántgyűrűvel az ujján jelent meg Jennifer Lopez, azonnal beindultak a találgatások.

Az énekesnőt eljegyezte a hollywoodi sztárt, Ben Affleck. A pletyka akkor kapott szárnya, amikor közzétettek néhány új paparazzi fotót, amiken JLo a bal kezén nagy gyémántgyűrűt viselve vásárolgat.

Jennifer Lopezt lefényképezték, amint bútorokat vásárol a kaliforniai Culver Cityben. A képeken a sztár nagy napszemüveget, bő, színes ruhát és egy szemet gyönyörködtető gyűrűt visel. Azóta pedig a belső körének már meg is erősítette a találgatásokat, Ben Affleck tényleg feltette a nagy kérdést, ő pedig igent mondott.

Forrás: Profimedia

Nem ez Jennifer Lopez és Ben Affleck első eljegyzése. Körülbelül 20 éve már tervezték az esküvőjüket, amiből végül nem lett semmi. 2004-ben, két év együttlét után bejelentették, hogy szakítanak. Ugyanebben az évben az énekesnő feleségül ment Marc Anthony-hoz, akitől ikrei születtek 2008-ban.

Ben Affleck pedig 2005-ben vette feleségül Jennifer Garnert, akitől három gyermeke született.

2021 tavaszán aztán ismét örülhettek kettejük rajongói: Jennifer Lopez és Ben Affleck újra megpróbálták együtt, miután az énekesnő felbontotta az eljegyzését az egykori baseball szupersztárral, Alex Rodriguezzel.

Néhány hete pedig felröppent a pletyka, hogy a páros szintet lépne, közösen szeretnének villát venni Los Angeles egyik előkelő környékén.

Forrás: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás