promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
3 évig kellett durva zaklatást elviselnie Balázs Klárinak - Most végre kiderült
Borítókép:  Youtube/Tatár Csilla: Mondd el Tatár Csillának EXTRA
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Balázs Klárinak elege lett, így kőkeményen visszaszólt.

 

Facebookon osztotta meg a történetét Korda György felesége. Az utóbbi három évben durva zaklatással kellett szembenéznie, ami már annyira elfajult, hogy a rendőrséghez kellett fordulnia.

Érthető módon Balázs Klári sem tudja örökké tűrni a gyalázkodó üzeneteket, hiába közszereplő, neki is rosszul esik, ha hazugságokkal próbálja valaki elrontani a hírnevét.

Akadtak olyanok, akik korábbi szeretőként hivatkoztak magukra, és így akarták tönkre tenni a Korda házaspár boldogságát. Más pedig 53 évesen próbálta kideríteni, hogy ki lehet az apja, úgy tűnik, hogy mindenféle bizonyíték nélkül, csalóként próbálta átverni Korda Györgyöt és Balázs Klárit.

Az énekesnő ma egy felháborodott Facebook posztban közölte, hogy a csalók ajtaján a napokban kopogtatni fog a rendőrség, mert végre valahára megunta a rágalmazásokat.

Második férjével, Korda Györggyel 1980-ban ismerkedett meg, akihez rövidesen férjhez is ment. Kapcsolatuk azóta is töretlen, és nagyon boldogok együtt. Legutóbb ukrán menekülteket is fogadtak a házukba, így segítve az otthonuktól elszakadt embereken.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás