promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Intim titkok derültek ki Korda György és Balázs Klári házasságáról
Borítókép:  Habostorta
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Korda Györgyöt a mai napig próbálják behálózni a hölgyek, de Balázs Klári mindent megad neki, amire szüksége van.

Balázs Klárival a Best magazin készített egy terjedelmesebb interjút, amiben az énekesnő olyan intim részleteket is elárult a házasságáról, amiket eddig soha. Elmondása szerint Korda Gíörgy sokáig udvarolt neki, és hosszú időbe telt, mire összemelegedtek, de azóta képtelenek lennének egymás nélkül élni.

„Egy kapcsolat alapja a szerelem, legyen szó egy évről vagy negyvenről. Az egymás iránt érzett érzéseink mit sem változtak. Igaz, nálunk nem volt szerelem első látásra: Gyuri sokat udvarolt, várt rám. Hosszú idő eltelt, míg összejöttünk, majd kialakultak, elmélyültek az érzések, de utána nem volt kérdés. Mindketten tudtuk, hogy minket az ég is egymásnak teremtett, ez pedig ennyi idő múltán sem változott. Nekem most ő a legszebb, legokosabb, legvarázslatosabb férfi. Mi már életünk végéig együtt maradunk, bele se merek gondolni, mi lesz, ha el kell búcsúznunk, mi lesz velünk egymás nélkül. Egy biztos, annak lesz fájdalmasabb, aki itt marad”

- fogalmazott Balázs Klári, aki azt is elárulta, hogy szerinte mi kell ahhoz, hogy egy házasságban az ember ki tudja védeni a félrelépést.

„Ahhoz, hogy az ember hűséges maradjon, az kell, hogy az intimitás rendben legyen. Ha ez nincs meg, akkor elkezdenek az emberek kifelé kacsingatni. A szexualitást nem lehet kötelezővé tenni egy kapcsolatban, ezen szerintem nem lehet dolgozni. Vagy van bennünk vágy a párunk iránt, vagy nincs. Mi minden reggel egymás mellett kelünk, és minden este egymás mellett hajtjuk álomra a fejünket. El sem tudnám képzelni, hogy Gyuri nélkül töltsek egy éjszakát, vagy azt, hogy külön szobában aludjunk. Nekem ő a társam, a szerelmem, a szeretőm”

Az énekesnő elmondta, hogy sosem félt attól, hogy Korda György megcsalja őt, mert tudja, hogy férje még most is olyan őszintén szereti, mint a kapcsolatuk elején.

„Paul Newman mondta, hogy minek menne egy gyorsétterembe, ha otthon a legfinomabb steak vár rá? Gyuri is így van ezzel. Mindent megkap tőlem, még az esélyt sem adom meg arra, hogy esetleg másutt keresse a boldogságot”

- zárta az énekesnő.

A legendás házaspár korábban az RTL Klub egyik műsorában árulta el az okát, amiért nincsen közös gyermekük. Erről az alábbi cikkben olvashattok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás