promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott a csinos műsorvezető, Schobert Lara kirakta a melleit
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hírösszefoglalónkban olvashattok a Peller Mariann titkos szeretőjéről szóló pletykáról, a szalmonellás Kinder-csokikról, Schobert Lara választási melleiről, és az Exatlon Hungary All Star gyanús döntőjéről.

A közösségi médiában megjelent néhány fotó, amelyen úgy látszik, mintha Peller Mariann megcsókolna valakit, aki nem más, mint a "magyar Jason Momoa". Megyeri Balázs, a műsorvezető állítólagos szeretője portálunknak mondta el az igazságot arról, hogy milyen kapcsolatban is áll Peller Mariannal.

A Nébih bejelentette, hogy az Európai Unió több tagállamában jelentettek Salmonella Typhimurium okozta megbetegedéseket, amelyekről bebizonyosodott, hogy különféle Kinder csokoládétermékekhez köthetők.

Schobert Lara gyakran oszt meg magáról pikáns fotókat a közösségi oldalán, legutóbb éppen a parlamenti választás napján mutatta meg a melleit.

Az Exatlon Hungary All Star utolsó adásainak eseményei kísértetiesen hasonlítanak a műsor egyik korábbi évadának döntős hetére. Vajon a véletlen műve ez a tűpontos hasonlóság?

[[cikk4]]

Kiderült, hogyan él Németországban az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője, akiért sokan rajongtak itthon.

Olyan magas már a hazai ingatlanok árai, hogy a magyar emberek lemondtak arról, hogy nyaralót vásároljanak a Balatonon.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás