promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tőrbe csalták a sztárok Hajdú Pétert – Schobert Norbi is köztük volt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igazából Hajdú Péter párjának, Láng Eszternek a fejből pattant ki az egész ötlet.

Nehéz megkerülni a dolgot, hogy Hajdú Péter igazán a csúcson van. A LifeTV műsorvezetője és a csatornát működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója igyekszik mindent kihozni a csatornából, amit csak lehet.

Az Ébredj velünk című műsorban is folyamatosan nagy sztárokat hívnak meg reggelente, míg Összezárva Hajdú Péterrel című show óriási nézettségeket szokott generálni.

A múltkor sikerült lecsábítani a műsorba az RTL Klub sztárszakácsát, Rácz Jenőt is, aki nagyon őszintén beszélt mindenről.

Azt sokan tudták, hogy 18 évesen elhagyta Magyarországot, hogy a világot lásson és tapasztalt séf legyen belőle, de azt nem, hogy sosem érettségizett le. A celebvilágban nincs egyedül ezzel, például Tóth Andi se szerezte meg az érettségit, és nem is tervezi egyhamar.

Tehát a LifeTV nagyon jó kezekben van Hajdú Péter kezében, és aki szereti a bulvárt, az mindig meg tudja találni magának a tartalmat rajta. A műsorvezető április 11-én hétfőn lesz 47 éves, és a felesége egy kis meglepetésre bulira készült. Viccesen mondhatni azt akarta, hogy tőrbe csalják Pétert a sztárok.

„Szervezett nekem (Láng Eszter) egy meglepetés bulit. Azt mondta, menjünk el az éttermünkbe ebédelni, és mikor odaértünk, ott fogadtak a barátaink. Kis Grófo egyből rázendített, nagyon megható volt”

- mondta a Blikknek a tévés.

Hajdú Péternek ugyebár nagy az ismertségi köre, ha celebkről beszélünk, szóval olyan nevek jelentek meg a bulin, mint Ábel Anita, L.L. Junior, Csonka András, Szabó Dóra, Schobert Norbi, Rubint Réka, Tornóczky Anita, vagy éppen Zoltán Erika.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás