promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Rella megmutatta magát menyasszonyként – és beszámolt egy rendkívüli helyzetről is
Borítókép:  Rubint Rella / YouTube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az esküvője a nyáron lesz, de alig van ideje felkészülni rá.

Rubint Rella és párja, Novothny Soma tavaly nyáron röpítette világgá az örömhírt, hogy hamarosan összeházasodnak. Nemsokára megindult a megfelelő helyszín keresése, de aztán egy váratlan fordulat sok mindent megváltoztatott.

Soma ugyanis a német Bundesligából Ciprusra igazolt, és bájos párjának, a fitneszkirálynő Rubint Réka unokahúgának lényegében két napja maradt arra, hogy a cuccaik nagy részét összepakolja a mediterrán szigetországba költözés előtt.

Az események januárban tehát felgyorsultak, pedig közben Rellának még a vizsgáival is törődnie kellett. Úgy néz ki, hogy most végre visszatérhettek a lagzi témájához, legalábbis a menyasszony megálmodta, milyen frizurát szeretne magának a nagy napon.

„Elkezdődött a visszaszámlálás”

– adta hírül az Instagram-oldalán, ahol a „csodás” és a „gyönyörű” szavakkal festette le a legtöbb hozzászóló Rella hajviseletét. Bár a fiatal fitneszlady alaposan be van táblázva a rengeteg edzéssel és órával, az üresjáratokban van némi idejük a gyűrűk, a vőlegényi öltöny és más fontos kellékek beszerzésére.

Az esküvőt idén nyárra tervezik, és a Blikk Rúzs információja szerint már a meghívókat is elkészítették. Mindez rendhagyó módon történt, akárcsak a kipostázásuk, hiszen Rella ezt írta az Instagram-sztorijában:

„Én szerkesztettem meg, és mindenkinek e-mailben vagy üzenetben küldtük ki. Annyira keveset vagyunk Magyarországon, hogy nem volt lehetőségünk személyesen elvinni mindenkinek”

– szabadkozott a menyasszony. A családi, baráti, ismerősi kör minden bizonnyal méltányolta és elfogadta a rendkívüli helyzetet, de különben is az a fontos, hogy az esküvő és a lagzi sikerüljön majd igazán jól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás