promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy férfi pornósztár 5 pontban elárulta, hogyan lehetünk álomszeretők az ágyban – nem a mérettől függ!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pornót is másképp kellene ezután nézniük a férfiaknak.

A férfi pornósztárokat sokan irigylik, hiszen látszólag álommunkájuk van. Az egész napjukat gyönyörű nők társaságában tölthetik, és nemcsak megkaphatják azokat, de kötelező lefeküdniük is velük.

Úgy hihetnénk, hogy ezek a férfiak ismerik a szeretkezés minden fortélyát, és pontosan tudják, hogyan lehetnek álomszeretők az ágyban. Ez nagyjából stimmel is, és az ausztrál Rob Bampton (művésznevén Robbie Oz) el is árulta a titkot férfitársainak.

Megnyugtató, hogy a nagy hímvessző nem alapfeltétel. Viszont van pár olyan dolog, amelyeket az együttlétek során mindenképpen érdemes szem előtt tartani, és Rob ezeket 5 pontban fel is sorolta:

  1. A női testnek körülbelül 20 percre van szüksége a „bemelegedéshez”, vagyis az előjátékot nem szabad elhanyagolni. Egy kis masszázzsal, simogatással, évődéssel könnyebbé és élvezetesebbé tesszük a behatolást.
  2. A kommunikáció is kulcsfontosságú, meg kell kérdezni a nőt arról, hogy mit szeretne, tehát nem találgatni kell. A szeretkezés nemcsak a hüvelyben mozgó péniszről szól.
  3. Míg a férfi a végkifejletre, az orgazmusra törekszik, addig a nő az élvezetet keresi az együttlétekben, ezt sem szabad elfelejteni. Érdemes egy kicsit átprogramozniuk magukat a férfiaknak, például azzal, hogy pornónézés közben ne mindig törekedjenek az ejakulációra.
  4. Maszturbálás révén sok minden javítható. A férfi igyekezzen felfedezni a testét, tanulja meg, hogyan tudja még jobban kontrollálni magát.
  5. Ha szex közben pozíciót és sebességet váltunk, azzal is késleltetni lehet a férfi orgazmust. Egyébként sem árt egy kis változatosság az unalmas „reszelés” helyett.

„Minden nő különböző, sőt ugyanannak a nőnek az igényei akár egyik napról a másikra megváltozhatnak”

– utalt Rob arra, hogy valóban a megszokás és a fantáziátlanság a nem kielégítő szexuális élet egyik fő okozója.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás