promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlant húzott a Netflix, még a létezés elemi szabályait is felülírják egy csavarral, és ennek nagyon sokan tapsolni fognak
Borítókép:  Profimedia / Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jön az Addams Family-sorozat, nem akármilyen nagy visszatéréssel.

Arról már hónapok óta lehet hallani, hogy a Magyarországon is nagyon kedvelt film, az Addams Family sorozatot fog kapni a Netflixen. Ráadásul nem is akárki rendezi azt, hanem maga, a fura vízióiról és elképesztő fantáziájáról híres Tim Burton. Valószínűleg anno a hír hallatán mindenki egy kicsit megnyugodott, hogy a bájos horrormesék mesterének kezébe került a projekt, hiszen az nem is lehetne jobb embernél.

Korábban már arról is lehetett hallani, hogy a széria majd Wednesday körül fog forogni, az ő serdülő, iskolás kalandjiba fogunk betekintés nyerni majd a sorozatban. A széria így a felnőttéválásról fog szólni,

miközben a lét egyéb súlyai mellett Wednesday-nek meg kell küzdenie kipattanó telekinetikus képességeivel is. A helyszín pedig a Nevermore Akadémia lesz.

Az Index most friss fejleményként arról számolt be, hogy a szériához kapcsolódik majd az eredeti Addams Family-ben Wednesday-t alakító színész, Christina Ricci is. Ám nem Wednesday-t fogja játszani, hiszen őt Jenna Ortega alakítja majd. Egyelőre az rejtély, hogy milyen szerepet kap majd az ikonikus filmek régi szereplője, viszont nagyon izgalmasan hangzik a szereplő visszatérése, főleg ezzel a kis csavarral, amelyre kevés akad a filmtörténelemben.

Így néz ki most Chistina Ricci:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás