promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rúzsa Magdi és a hármas ikrek olyan ajándékot kapott, amitől mindenkinek leesett az álla – videó
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekesnő férjét kihagytuk a felsorolásból, de hát valószínűleg Rúzsa Magdi fogja gyakrabban használni a meglepetést.

Rúzsa Magdi gyermekei február elsején jöttek a világra, hála égnek teljesen egészségesen. Két fiú és egy lány a felállás, név szerint: Zalán, Keve, és Lujza.

Az énekesnő számára nem volt könnyű a terhesség, mivel három gyerek várta a pocakjában, hogy megszülethessen. Rúzsa Magdi nem bízta a véletlenre a dolgot, és már december végén befeküdt a kórházba, hogy orvosi felügyelet mellett a legnagyobb biztonságban érezhesse magát. Utána több mint 20 napot kellett bent tölteniük, de aztán hazamehetett a boldog család.

A kreativitás a nagy fáradtság mellett sem tud megszűnni, és Rúzsa Magdi az anyaság mellett már az új szerzeményein dolgozik otthon. Ráadásul nem olyan rég újabb nagy megtiszteltetés érte, mivel a Fonogram 2022-es díjai közül a hazai modern pop-rock album vagy hangfelvétel kategóriában jelölve lett, amiről be is számolt Instagramon.

Rúzsa Magdi már régóta jóban van a Mercedes autógyártóval, és a JP Autócentrummal, és 2019-ben kapott is tőlük egy Mercedes A200-ast. Most a hármas ikrek miatt emelték a tétet, és az énekesnő egy Mercedes kisbusszal térhetett haza.

„Hát ebben aztán tényleg van hely! Öröm ilyen sponzor tartalmat látni, hogy az anyaság is kapott egy road járgányt :) Sok örömöt és egészséget!!”

- írta az egyik kommentelő.

Gyakorlatilag nem is voltak irigykedő hozzászólók, és mindenki úgy érezte, hogy Rúzsa Magdi bőven megérdemelte ezt a meglepetést.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás