promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen: Dolph Lundgren dögös felesége olyan fiatal, hogy mindenki a lányának nézi - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindenkinek tetszik, hogy Dolph Lundgren egy 39 évvel fiatalabb nővel jött össze.

Dolph Lundgren a '80-as években igazi szupersztár volt a Rocky 4-nek, a He-Man - A világ urának, illetve egyebek között a Vörös skorpiónak köszönhetően. A színész még most is aktív, ráadásul előszeretettel játszik akciófilmekben, és egyáltalán nem érdekli őt, hogy már 64 éves is elmúlt – ez pedig valószínűleg azért van így, mert feltölti őt „fiatalsággal” a szerelme, aki akár az unokája is lehetne.

Dulph Lundgrent és a 39 évvel fiatalabb Emma Krokdalt egyáltalán nem érdekli a korkülönbség, hiszen megtalálták egymás személyében az igazit – nem véletlen, hogy állítólag titokban már össze is házasodtak.

Dolph Lundgrenék rengeteg támadást és beszólást kapnak az interneten, ugyanis sokan kiakadnak azon, hogy a híresség felesége pontosan annyi idős, mint az idősebbik lánya – vagyis Ida Lundgren és a mostohaanyja is 25 évesek, ami első hallásra valóban kicsit furcsának tűnhet.

Dolph Lundgren nemrég kirakott egy közös képet Emma Krokdallal, aki elképesztően dögösen néz ki mellette – de sajnos ennél a posztnál is megjelentek a korkülönbségükkel kapcsolatos negatív kommentek, amikben azzal támadják őket, hogy a fiatal, csinos hölgy biztosan csak a színész lánya, vagy unokája lehet.

Itt lehet megnézni Dolph Lundgrenék fotóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás