promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gagyi, digitálisan megfiatalított Dolph Lundgrennel reklámoz az Old Spice – Az akcióhős nem hagyta szó nélkül a dolgot!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dolph Lundgren szörnyű, digitális verziója látható az Old Spice új reklámjában, ami sokakat kiakasztott.

Létezik egy úgynevezett deepfake technológia, aminek az a lényege, hogy szinte bárkinek rá lehet varázsolni digitálisan az arcát egy másik ember testére úgy, hogy szinte elhisszük, hogy tényleg ő az.

Nos, most az Old Spice is megpróbálkozott ezzel, és készített egy mókás reklámot, amiben a '80-as évek egyik legkeményebb akcióhősének, Dolph Lundgrennek a digitálisan megfiatalított verziója látható, aki már-már komikusan sokat izzad, és csak az Old Spice termékei tudnak segíteni rajta – de a deepfake-elés végeredménye inkább rémisztő lett, mint látványos, ez pedig eléggé kiakasztotta a színész rajongóit.

„Sose gondoltam volna, hogy egyszer élet-halál harcot vívok az izzadással. Kösz, Old Spice a menő deepfake-et. Kár, hogy jóval nagyobb voltam a '80-as években”

írta Dolph Lundgren, ezzel egy kicsit beszólva a márkának.

Nem is kellett ennél több, hogy elinduljon a „kommentháború” a világsztár és az Old Spice között:

„Old Spice: Hé Dolph, sajnáljuk, hogy a deepfake technológia még nem elég fejlett ahhoz, hogy jól utánozzon 110 kilónyi kőkemény svéd izmot.

Dolph Lundgren: Megértem. Nehéz leutánozni a bicepszeimet. Meg a deltáimat. Meg a combizmaimat. Meg a csuklyás izmaimat. Meg a mellizmaimat...

Old Spice: Igazából tönkretetted a deepfake gépezetünket. Hamarosan küldjük a számlát.

Dolph Lundgren: Legyőzöm a számlát.”

A színész követői egyenesen imádták a fent olvasható, poénos párbeszédet, ami az Old Spice és Dolph Lundgren között zajlott.

Itt lehet megnézni a reklámot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás