promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Régi szerelem válhat valóra? - Az érzéseiről vallott a Keresztanyu sztárja
Borítókép:  RTL.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Korábbi szerelmével kell új sorozatában együtt játszania.

A Keresztanyu Petrája új sorozatban tűnt fel a héten, A Séf meg a többiekben. A részek eredetileg egy orosz sorozaton alapulnak, és az első kritikák szerint egészen jól sikerült az új sitcom.

Dobos Evelin most Vikit játssza, az étterem üzletvezetőjét, aki egy férfiak uralta közegben próbál boldogulni.

„Már a válogatáson éreztem, hogy nagyon szeretném megkapni ezt a szerepet. Most nem egy kislányt, hanem egy komoly érett, felnőtt nőt alakíthatok, aki kemény munkával jutott el a pozíciójáig. Persze eközben a magánéletének van egy egészen másik oldala: esendő, labilis, gyengédebb”

– mesélte a karakteréről.

De gyermekkori nagy szerelmével is újra összehozta a sors, akivel még Debrecenből ismerik egymást. Jéger Zsomborral, aki Milánt alakítja a sorozatban, az egyetemre is együtt jártak, de kislányként gyengéd szálak is fűzték a színész társához, amikor volt egy közös előadásuk 20 éve.

„Később egy gimnáziumba és egy egyetemre jártunk, és mindig tudtunk egymásról, hiszen kicsi ez a szakma. Igaz, az elmúlt években nem kerestük kifejezetten egymást, de ha találkoztunk, mindig jól elbeszélgettünk”

– folytatta a színésznő.

Kettejük szerelme már csak a sorozatban bontakozhat ki, mivel Jéger Zsombor az Instagramja szerint nyáron feleségül vette a barátnőjét, és igazán boldognak tűnnek együtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás