promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elvis Presley a lányuk születése után nem szexelt többé a gyönyörű Priscillával
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Előtte viszont kedvelték a szerepjátékokat és az édeshármast is.

Az egykori bombázó, Priscilla Presley idén májusban tölti be a 77. életévét. Hajdani báját (amelyet a Csupasz pisztoly-filmekben és a Dallasban is megcsodálhattunk) már rég elvesztette a plasztikai műtéteknek köszönhetően, de azért még mindig érthető, miért rajongott érte a rock and roll Királya.

Priscilla annak ellenére viseli Elvis Presley nevét, hogy csupán 1967 és 1973 között voltak házasok. Egyetlen gyermekük, Lisa Marie Presley 1968-ban jött a világra, így ő ma 54 éves. Olyan hírességek felesége volt, mint Michael Jackson és Nicolas Cage.

Priscillára visszatérve, a szépséges nőnek nem voltak könnyű évei Elvis mellett. A férfi a hálószobában nem teljesített rosszul, de voltak olyan különös dolgai, amelyek a legtöbb embert megbotránkoztatnák.

Priscillával nem zárkóztak el a szexjátékoktól, a szerepjátékoktól (az orvos-ápolónő volt az egyik kedvencük) és az édeshármasoktól sem. Aztán megszületett a lányuk, és onnantól kezdve a feleség elvesztette a varázsát, állítása szerint Elvisszel utána már sohasem feküdt le többé.

Érdekesség, hogy a házasságkötés előtt hasonló dolog történt, a Király ugyanis szűzen akarta feleségül venni a lányt, aki a megismerkedésükkor 14, a frigyük során pedig 21 éves volt. Bár együtt aludtak, Priscilla szerint a férj be is tartotta a fogadalmát.

„Mesteri fokra fejlesztette az előjátékot, behatolás nélkül. A szerelemben, akárcsak az éneklésben, Elvis kiválóan használta a száját”

– írta maga Priscilla az önéletrajzában. Pedig a férfi szexuális étvágya hatalmas volt a baráti köre szerint. Különösen akkor égette a vágy, ha drogokat is használt, majd később állítólag a feleségét is amfetaminokkal tömte, ha azt akarta, hogy a nő bírja az egész estés szexmaratonokat.

Elvis néha egy másik lányt is az ágyukba hozott, és hármasban hancúroztak. Fotókat is gyakran készítettek a lepedőkalandokról, mégpedig Polaroid fényképezővel, ami azonnal kidobta a képet, vagyis nem kellett előhívatni őket, ami nyilvánvalóan kínos lett volna mindannyiuk számára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás