promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigantikus dekoltázzsal, miniruhában jelent meg a Netflix sikersorozatának főszereplője, mindenki ledöbbent – fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Peyton List, a Cobra Kai egyik főszereplője bevállalós ruhában jelent meg.

Az utóbbi évek egyik legnagyobb sikersorozata lett a kezdetben a YouTube szárnyai alatt gyártott, majd később a Netflixre kerülő széria, a Cobra Kai, amely ismét egy olyan alkotás, hogy nosztalgiajegyet váltunk a nyolcvanas évekbe, méghozzá abba az időszakba, amikor mindenki a Karate kölyköt imádta. A Karate kölyök amúgy Magyarországon is nagyon népszerű film volt korábban.

De a széria, amely a nyolcvanas évek egyik legnagyobb popkulturális dobbantására épül, nemcsak a múltba réved. Ralph Macchio és William Zabka mellett új sztárokat is ad a nagyközönségnek. A sorozat egyik legjobb karaktere lett Tory, akit a gyönyörű Peyton List játszik.

A színésznő nemrégiben saját márkát is alapított amúgy, amely a Pley Beauty névre hallgat, és a szépségápolási szerek piacán a fenntarthatóság kívánalmait is a zászlajára tűzte.

Peyton Listet amúgy nemsokára láthatjuk majd újra a Netflixen is friss részekben, hiszen a Cobra Kai ötödik évadja hamarosan érekzik, 2021. december közepén már a forgatással is kész voltak. Ezt korábban Martin Kove, azaz Krees sensei is megerősítette az Instagram-oldalán. Egyelőre azonban nincs még előzetes az új évadhoz, lehetséges, hogy egészen 2022 decemberéig kell majd várnunk a Cobra Kai ötödik évadjára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás