promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álompár: Jennifer Aniston összejött a világ egyik leghíresebb pasijával?
Borítókép:  Coleman-Rayner/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meglepetés vagy mindenki erre várt már hosszú évek óta?

Arról már korábban is beszámoltunk, hogy Brad Pitt és Jennifer Aniston a szerelem egyik fővárosában, Párizsban jártak, méghozzá ősszel és együtt. Újra együtt. Ráadásul azt is tudja mindenki, hogy a Jóbarátok sztárja valamin Pitt a kétezres évek elején házastársak voltak, és nagyon sokan rajongtak értük, pár esztendeig ők voltak az Álomgyár elsőszámű álompárja.

A kettőjük kapcsolatáról amúgy már két éve folyik találgatás, amikor egy ünnepségen vettek részt mindketten, és a képek és videók alapján nagyon jól elvoltak.

Párizsban együtt vacsoráztak, mint most utólag kiderült, Jennifer Aniston elhatározta, hogy újra csatlakozik a Plan B nevű produkciós vállalathoz, amelyet korábban közösen alapítottak Brad-del. Ez volt a vacsora egyik apropója (amellett, hogy Aniston a Gyagyás gyilkosság második részét is a francia fővárosban forgatja), ám több német és francia bulvárlap egyéb forásokból arra következtet, hogy ennél már több is van a korábbi házastársak között.

Frankfurter Rundschau egyenesen arról ír, hogy egy lakósztályban lakik már hosszú ideje Jennifer és Brad. Így egyelőre csak találgatások vannak arról, hogy több is van-e közöttük, mint egy jó munkakapcsolat.

(via FemCafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás