Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jennifer Aniston és Brad Pitt újra együtt? Nemrég Párizsban romantikáztak kettesben

Jennifer Aniston és Brad Pitt újra együtt? Nemrég Párizsban romantikáztak kettesben

Színes

Jennifer Aniston és Brad Pitt újra együtt? Nemrég Párizsban romantikáztak kettesben

Színes

DS 14:54

Jennifer Aniston és Brad Pitt álompár voltak egészen addig, amíg a képbe nem került Angelina Jolie (aminek azóta csúnya vége lett). A páros 2000–2005 között volt házas, végül szakítottak, de azóta is újra és újra felmerül a pletyka, hogy ismét egymásra találtak. Talán nem véletlenül?

Egyes források szerint Jennifer Aniston és Brad Pitt egy titkos találkozón vett részt Párizsban, méghozzá Valentin-napon.

A találgatások 2020-ban kezdődtek el ismét, amikor a páros találkozott a SAG Awards-on, ahol viccelődtek, és úgy tűnt, nagyon jóban vannak.

Jennifer Aniston és Brad Pitt állítólag egy különösen romantikus napot töltött együtt Párizsban. Míg Aniston jelenleg a francia fővárosban forgat, addig Pitt egy ottani kiállítás megnyitóján vett részt. Szemtanúk szerint titokban találkoztak egy párizsi szállodában.

Egy vacsorát töltöttek együtt, amire Aniston érkezett meg először, majd néhány perccel később Brad Pitt is a testőrével. Egy szemtanú szerint mindketten egyszerűen voltak felöltözve, nem csípték ki magukat különösebben az étterembe.

Nem világos, hogy valóban randiról volt-e szó. Ugyanis az egykori pár többször is hangsúlyozta, hogy baráti szinten maradtak a kapcsolatuk, és a szakításuk óta jóban vannak. De azért valljuk be, érdekes, hogy pont Valentin-napon találkoztak.

Borítókép: Profimedia