promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle megfenyegette Harry herceget?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokak szerint Meghan Markle a fő ok, amiért Harry herceg hátat fordított az életének a királyi udvarban. Vajon érzelmileg zsarolta, hogy azt tegye, amit akar?

Meghan Markle új életet épített fel az Egyesült Államokban Harry herceggel. Távol a brit nyilvánosságtól és a bulvársajtótól, akik sosem bántak vele túl kedvesen. Hivatalosan semmit sem erősítettek meg, de sokak számára a Sussex-iakról alkotott kép így is egyértelmű: Harry Meghan befolyása alatt van. Amikor nem azt csinálja, amit a hercegné akar, néha drasztikus dolgokat tesz.

A Meghan Markle-ről szóló folyamatos negatív híradások voltak a fő oka annak, hogy a pár úgy döntött, hogy nem él tovább az Egyesült Királyságban – árulták el majdnem pontosan egy éve.

Harry már 2016-ban felkérte az irodáját, hogy írjon egy nyilatkozatot, amelyben bírálta a feleségéről szóló médiavisszhangot. A pár egykori sajtótitkára, Jason Knauf annak idején meg is tette ezt, amiben a „kommentekben megjelenő rasszista felhangokról”, valamint a „közösségi trollok és a weben található írások nyilvánvaló szexizmusáról és rasszizmusáról” beszélt, amit Harry határozottan elítélt.

A hercegnek állítólag akkoriban nagy félelmei voltak a jövővel kapcsolatban.

„Úgy érezte, ha a Palota nem tudja megvédeni a barátnőjét ettől az undorító híradástól, ép elméjű ember nem gondolná, hogy a jövőben így randevúzni fog vele?”

- állítja egy forrás.

Egy másik, szintén névtelen forrás szerint:

„Pánikba esett, és azt mondta: >>El fog hagyni engem.<<”

Azt persze nem tudjuk, hogy Meghan valóban fenyegetőzött-e azzal, hogy szakít vele, ha nem csökkennek a negatív hírek róla. Talán hamarosan maga Harry is elárulja nekünk, hogy valójában mi állt a hátterében, hogy végleg elhagyja szülőföldjét. Hiszen emlékiratai állítólag idén ősszel jelennek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás