promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi halálos betegségtől rettegett, Putyin elnököt pedig elképesztően megalázták
Borítókép:  Tóth Andi / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezek voltak olvasóink kedvenc cikkei a héten!

Hírösszefoglalónkból kiderül, hogy ezen a héten a háborúzó Putyin elnök megalázása, Tóth Andi betegsége és igazi szerelme, Jósa Danny intim kapcsolata, a magyar nemzeti színek eredete, és Meghan Markle esetleges félrelépése érdekelte leginkább olvasóinkat.

Már a káromkodós, botrányosan elvetemült humorral rendelkező South Park című animációs sorozat sem kíméli Putyin elnököt, aki szerintük csak nosztalgiából háborúzik, mert nehezen bírja elviselni, hogy öregszik, és már a pénisze sem működik úgy, mint kellene.

Bár Tóth Andit sok mindenkivel összeboronálták már az utóbbi hónapokban, végre kiderült, hogy a valódi szerelme egy igazi csődör. Pontosabban a zöld Mustangja, amelyet ő csak „cicapacinak” becéz.

Az énekesként és táncosként is egyaránt remeklő médiaceleb élete nemcsak móka és kacagás, nemrég például arra panaszkodott, hogy nagyon rosszul érzi magát. Tóth Andi ráadásul egy koncertsorozat kellős közepén gyengélkedik, de annak ellenére a maximumot próbálja nyújtani, hogy „leszakad a tüdeje”.

A TV2 ismét közzétett olyan kimaradt jeleneteket, amelyeket az Exatlon Hungary nézői nem láthattak a televízióban. Ezek között szerepelt az is, amelyben Jósa Danny a barátnője helyett inkább az oszlopot ölelgette. De vajon miért?

Március 15. kapcsán a hazafias témák is olvasottak voltak oldalunkon, például az a cikk, amely a magyar trikolór, a magyar zászló történelmi hátteréről szól. Mit tudunk a piros, fehér és zöld színek jelentéséről?

A héten az is kiderült, hogy a brit királyi család „páriája”, az Amerikába visszatért Meghan Markle éppen a saját nővérétől kapott rengeteg támadást az online térben. Vajon miért híresztelték a hercegnéről, hogy nem is Harry herceg az apja Archie fiuknak?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás