promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tom Hiddleston lázban tartja a rajongókat - Meglepő dolgot vettek észre rajta
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még nem tudjuk, mikor érkezik a második évad, mégis egy furcsa kérdés tartja lázban a Loki rajongóit.

Tom Hiddleston egy pulóver miatt lett népszerű a Twitteren. A színész óriási hírnevet szerzett Lokiként, akit a Marvel univerzumban alakít. Először 2011-ben tűnt fel az első Thor filmben, most pedig a saját karakteréről sorozatnak második évadát várjuk tűkön ülve.

Hiddlestont imádják a rajongók, rengeteg eseményen vesz részt a hírnevének köszönhetően, de úgy tűnik, hogy nem költ túl sokat a gardróbjára. Most azzal vált felkapottá, hogy szinte mindig ugyanazt a sötétkék pulóvert viseli.

A rajongók között annyira népszerű az évek óta hordott kék pulóver, hogy most éppen azt találgatják, hogy vajon felveszi-e ismét a Loki első évadának kulisszák mögé kalauzoló videó sorozatában.

A színész korábban bevallotta, hogy általában addig hordja a ruháit, amíg azok szét nem esnek, egyes források szerint a kék pulóver már 2015 óta kerül elő újra és újra.

Most, persze, mindenki a Loki második évadát várja legjobban. Hiába jelentették be rögtön az első végén, hogy érkezik a folytatás, azóta nem sok minden derült ki róla. A forgatások a források szerint nyáron kezdődnek az Egyesült Királyságban, és Tom Hiddleston mellett biztosan feltűnik még benne Owen Wilson is.

Az információk alapján a sorozat folytatása 2023 elején debütálhat legkorábban. Bár egyes híresztelések szerint Loki visszatér még a filmekben is, a Marvel negyedik fázisában, ami a multiverzumok miatt abszolút elképzelhető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás