promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Műanyagból volt Diana hercegné haja? – Megdöbbentő kijelentéssel állt elő a sztárfotós
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tragikus sorsú szépségnek fotózás közben egy lámpát is a fejére ejtettek.

A közelmúltban nyílt fotókiállítás a Kensington-palotában a brit királyi család legutóbbi 200 évéről. A tárlat egyik nagy szenzációja az a fekete-fehér fénykép, amely a lassan negyedszázada elhunyt Diana walesi hercegnét ábrázolja, és mindeddig ismeretlen maradt a nagyközönség előtt.

Az 1988-as portré készítője, a 84 éves David Bailey ma is köztünk van, és a kiállítás apropóján a sajtó rendszeresen felkéri, hogy áruljon el exkluzív információkat a szépséges hercegnével kapcsolatban.

„Diana haja olyan szörnyen kemény volt, mint egy műanyag bábué a rengeteg hajlakk miatt”

– mondta nemrég Bailey kissé tiszteletlenül a The Telegraph című lapnak, feltehetőleg arra utalva, hogy fotósként így nehezebb dolga volt kékvérű alanya beállításával. De nemcsak szapult, mert ugyanakkor Erzsébet királynőt megdicsérte a csodálatos bőre miatt.

Pedig Dianára sem lehetett volna panasza, hiszen a hercegné egészen jámboran tűrte a fotózkodás hosszadalmas procedúráját. Egy alkalommal Bailey asszisztense a hölgy fejére ejtett egy lámpát, amitől persze mindenkinek az ereiben meghűlt a vér.

„Ne törődjenek vele, ez csak egy szörnyű baleset volt”

– hessentette el Diana az aggodalmakat. Később Baileynek alkalma nyílt Erzsébet királynőt is lencsevégre kapnia, például az uralkodónő 88. születésnapján, 2014-ben. Akkor a kotnyeles fotós arra volt kíváncsi, hogy őfelsége ékszerei vajon valódiak-e. A kérdés nem váltott ki sértődést, mindketten nevetéssel ütötték el a dolgot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás