promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kim Kardashian kikészült – Úgy érzi, hogy elárulták a nővérei
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyot csalódott a testvéreiben, nem számított ilyen árulásra.

Kim Kardashian és Kanye West válnak. A reality-sztár jelenleg Pete Davidsonnal randevúzgat, és Kanye West is folyamatosan váltogatja a barátnőit, bár mellette azt is hangoztatja, hogy vissza akarja kapni a nejét. Kim Kardashian ezt nem nézi jó szemmel, sőt esze ágában sincs hozzá visszamenni, de most úgy érzi, hogy testvérei hátba szúrták.

A hírek szerint jelenleg eléggé maga alatt van a féltestvérei, Kylie és Kendall Jenner miatt. Általában nincs probléma a Kardashian család tagjai között. Nem számít, melyik tag megy át nehéz időszakon, mindenki egységesen kiáll mellette. De úgy tűnik, hogy Kylie és Kendall Jenner most nem helyezkednek egyértelműen.

Kendall részt vett Kanye Donda 2 albumbemutatóján, és Kylie mondta el a zenésznek, hol zajlik lánya titkos születésnapi partija Chicagóban.

„Kim úgy érzi, elárulták a nővérei. Csalódott, és azon töpreng, hogyan tehettek vele ilyet”

– árulta el egy bennfentes.

Kim Kardashian élete most nem egyszerű, Kanye West, ahol csak lehet, megnehezíti neki, például Instagramon is folyamatosan kínozza.

„A válás elég nehéz a gyerekeink számára. Kanye rögeszméje, hogy ilyen negatív és nyilvános módon manipulálja és irányítsa helyzetünket, csak fokozza a fájdalmat”

– mondta korábban.

Jelenlegi párját, Pete Davidsont is folyamatosan fenyegeti. Kim számára pedig még rosszabb, hogy a nővérei nem állnak mellette.

„Kardashianéknál minden barát és volt barát mindig családtag, és persze Kimnek nem lenne gondja azzal, ha Kylie és Kendall továbbra is jó viszonyt ápol Kanyével. De jelenleg azt kívánja, bárcsak az ő oldalán állnának a válás véglegesítéséig”

– összegezte a forrás a reality-sztár érzéseit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás