promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kim Kardashian izzítja a bombát Kanye West ellen - indul a jogi háború
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kim Kardashian jogi úton lépett fel Kanye West szitkozódásaival szemben. 

Kim Kardashian megelégelte Kanye West ronda megszólalásait, ezért jogi úton támadja majd az amerikai előadót, aki számos bejegyzést osztott meg volt feleségéről. A posztokban nem kímélte egykori kedvesét, botrányos sorokat fogalmazott róla. De nem csak őt, Peter Davidsont, új szerelmét is bevonta az ócsárolásba a magánéleti ügyeik mellett.

A világhírű celeb ezért úgy döntött, hogy a bírósághoz fordul, amiért Kanye West álhíreket terjeszt róla a közösségi média felületen - ezek közül több a gyereknevelési és a családi ügyeiket is érinti.

Kim Kardashian elmondása szerint a West által okozott galiba súlyos érzelmi stresszt gyakorol rá, tehát jogi fegyverekkel támad vissza. A híres rapper tagadja a Kardashian-klán legnépszerűbb tagja által felállított vádakat és ő is jogi úton válaszolt a történtekre. 

Kim tartja magát ahhoz, hogy az egykori párja a közösségi médián hamis információkat terjeszt róluk és mostani kedveséről, így számol a következményekkel és korántsem fúj visszavonulót. Az igazi pereskedés ezek szerint még csak most kezdődik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás