promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mit jelent valójában az HBO neve? Ezen nagyon meg fogsz lepődni!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Több évtizede halljuk, de vajon tudjuk-e, hogy mit jelent?

Már a Promotions.hu is beszámolt róla, hogy március 8-tól új időszámítás kezdődött a filmrajongók és sorozatimádók (illetve streamingszeretők) életében Magyarországon, ugyanis elindult az HBO MAX hazánkban is, mint pedig arról is beszámoltunk, az eddigi HBO Go felhasználók automatikusan egy 1590 Ft-os, kedvezményes összegért vehetik igénybe az HBO MAX-et az eddigi 1890 Ft-os havidíj helyett,

ráadásul az is 30 százalék kedvezményt kap az új csomag árából, aki március 31-ig regisztrál – utána havi 2390 Ft-ért lehet csak előfizetni.

Magyarországon amúgy az HBO-nak 1991 óta van történelme, hiszen abban az évben szeptember 28-án indult el a csatorna magyar változata, így az ország legrégebbi prémium műsorszolgáltatója címet is viselheti. Később, 2003-ban, majd 2007-ben indult el az HBO 2, aztán az HBO 3, amely korábban HBO Comedy néven futott.

Az HBO egy betűszó, amely egyik típusa a mozaikszónak. Annyit tesz, hogy Home Box Office, szó szerinti fordításban „otthoni jegypénztár”, azaz lazább ferdítésben fizetős házimozi.

(Forrás: Nádasdy Ádám, Magyar Narancs)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás