promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt gondolja Cher arról, hogy mindenki az ő stílusát másolja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még inkább jelentős divatikonnak érzi magát Cher attól, hogy a mai napig megihleti a sztárok megjelenését.

Cher igazi díva, aki tisztában van vele, hogy a mintás szettekhez való vonzódása és az áttetsző ruhák iránti megszállottsága sok vörös szőnyeges megjelenésnek adott kezdő lökést – de úgy véli, hogy az utánzás a hízelgés legjobb formája.

A Vogue-nak adott interjújában felfedi, hogy mit tudott meg egy tervezőtől. A vörös szőnyeges megjelenések 90 százaléka próbálja meg véghez vinni azt, ami Chernek sikerült 40 éve. A szekrénye tele van ikonikus darabokkal, amiket olyan boltokból szerzett be, ahol Jimi Hendrix, a The Who és a Rolling Stones is vásároltak.

Még mindig megvan az a szőrmemellénye, amit az 1960-as évek elején viselt, amikor Sonnyval együtt megjelentek a színen. De úgy érzi, hogy ma nagyon visszafogottak a ruhák, még akkor is, ha tudja, hogy sok megjelenést az ő korai évei ihlettek.

„Még induláskor sincsenek durva éleik”

- mondta a mai sztárokról.

Azzal kifejezetten elégedett, ha egy-egy megjelenésben olyasmit lát, amit ő maga talált ki, különösen, hogy amikor megismerte a világ, még nem dolgoztak ennyit a sztárok stylistokkal:

"Tetszik! Látom, hogy az összes fiatal lány ilyen ruhákat visel, amiket én egész életemben hordtam. Azt hiszik, hogy új, vagy látnak egy képet és tetszik nekik, ezért elkészítik a saját verziójukat. Vagy megcsinálják az én verziómat. Nem zavar.”

Cher a korai éveiben nem hogy tervezőkkel nem dolgozott együtt, de nem is tudott sokat költeni a ruháira, mégis az egyik leginkább meghatározó stílusikonná nőtte ki magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás