promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi veszélyesebb, mint hinnéd
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi az utóbbi időben megmutatta, hogy elképesztően tehetséges. Nem csak a hangja nagyon jó, de a tánchoz is jó érzéke van. 

A színpadi showhoz és a tánchoz viszont jó fizikumra van szüksége, amihez elengedhetetlen a gyakori sportolás. Andival pedig nem éri meg packázni, mert a bokszban találta meg a tökéletes stressz levezetést.

„Általában heti kétszer az edzőteremben is megfordulok, de bokszolni is járok. Amellett, hogy figyelek a kinézetemre, fontos, hogy a hétvégi bulikon bírjam a strapát. Sokak számára a harmonikusabb, nyugodtabb sportok, jönnek be stresszlevezetésként, nekem viszont inkább az agresszívabb vonal vált be. Az X-Faktor után úgy éreztem, muszáj valamit találnom, hogy a mentális egészségem megőrizzem, és az akkor kialakult pánikbetegségemmel felvehessem a harcot”

– mondta az énekesnő.

Tóth Andinak nem volt egyszerű gyermekkora, de ma már ennek is tudja nézni a jó oldalát.

„Hálás vagyok, mert nem tartanék most itt, ha engem tutujgatnak a szüleim. Ha nem ilyen nehéz a gyerekkorom, 16 évesen, kölyök fejjel az X-Faktor után simán lecsúszok, és ahogy a sztárvilág nagy része, mára én is szer- vagy alkoholfüggő lehetnék”

– mesélte, hozzátéve, hogy nem sok barátja van, a zeneiparból pedig senkivel sem került igazán közeli kapcsolatba.

Nem érti, hogy mitől lett ennyire megosztó személyiség, mivel az emberek igazából semmit sem tudnak róla, csak egy fotó vagy nyilatkozat alapján ítélik meg.

„Fogalmuk sincs, hogy igazából ki vagyok, miből jövök, mikkel küzdök. Nem tudják, hogy szorongok, és nehezen viselem az idegenek érintését, még ha kedves rajongóról is van szó.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás