promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin szeretője Svájcban bujkál?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alina Kabajeva egy olimpiai aranyat nyert tornász, akit Vlagyimir Putyin szeretőjének is tartanak, négy gyermekükkel együtt bújhatott el egy svájci faházban.

Miután február 24-én elindította ukrajnai invázióját, családtagjai állítólag Szibériában egy titkos földalatti bunkerben bujkáltak, most viszont más információk kerültek elő.

A 38 éves Alina Kabajevának két fia és két hétéves ikerlánya született Putyintól. Bár az orosz vezető nem arról ismert, hogy sokat beszélne a magánéletéről, sőt kifejezetten helyteleníti, ha erről kérdezik.

Putyinnak két másik felnőtt lánya van – Maria (36) és Katerina (35), első házasságából Ljudmila Shkrebnevától, volt légiutas-kísérőtől. Egyes hírek szerint van egy 18 éves lánya is, Luiza Rozova, más néven Elizaveta Krivonogikh egy korábbi kapcsolatából a házvezetőnőből lett multimilliomossal, Svetlana Krivonogikh-val.

Putyin keményen küzdött azért, hogy gyermekei ne kerüljenek a média reflektorfényébe, és ritkán beszél róluk nyilvánosan, pontosan ezért nem tudni, hogy hány gyereke van valójában.

Történetek azonban folyamatosan keringenek róla és Kabajeváról, akit Oroszország legjobb tornászának is tartanak. Az elmúlt néhány évben ritkán volt látható a nyilvánosság előtt.

Nyolc évig volt Kreml-párti parlamenti képviselő, majd 2014-ben a kormány kinevezte az állami tulajdonú Nemzeti Médiacsoport vezetésére 10 millió dolláros éves fizetésért.

Úgy gondolják, hogy Alina Kabajeva és Putyin gyermekei mindegyike svájci állampolgársággal rendelkeznek, mivel mindegyik Svájcban született.

"Miközben Putyin támadja Ukrajnát, ártatlan állampolgárokat támad meg és menekültválságot okoz, a családja egy nagyon privát és nagyon biztonságos faházban van valahol Svájcban – legalábbis egyelőre"

– mondta egy forrás.

Beszámoltak arról is, hogy Alina Kabajeva jegygyűrűt visel, és a pletykák szerint egy titkos orosz ortodox szertartáson házasodott össze Putyinnal, de ezt nem erősíti meg semmiféle hivatalos adat.

Alina Kabajeva a ritmikus gimnasztika történetének egyik legnagyobb versenyzője, pályafutása során két olimpiai, 14 világbajnoki és 25 Európa-bajnoki érmet nyert. Sokan oroszok közül úgy gondolják, hogy miatta ment tönkre Putyin és Shkrebneva házassága.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás