promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emily Ratajkowski meztelen képekkel ünnepelte, hogy 1 éves lett a gyermeke
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emily Ratajkowski elég érdekes módját választotta annak, hogy megemlékezzen a kisfia első születésnapjáról.

Jelenleg a világ egyik legismertebb és legkeresettebb modellje a 30 éves Emily Ratajkowski, aki szinte az összes létező nagyobb márkával és tervezővel dolgozott már együtt az évek során. A híres manöken 2018-ban házasodott össze a filmproducerként tevékenykedő szerelmével, majd egy évvel ezelőtt megszületett az első közös gyermekük, a nagyon cuki, szőke, kék szemű Sylvester.

Emily Ratajkowski természetesen kirakott egy posztot a kisfia első születésnapjáról, de elég sokan meglepődtek, ugyanis megható családi képek helyett teljesen meztelen fotók várták a lassan 29 milliós követőtáborát – a felvételek akkor készültek, mikor a modell még várandós volt Sylvesterrel, de van köztük pár kifejezetten pikáns darab is.

A képsorozat utolsó eleme ráadásul egy fotó a pici gyermekről, szóval bizonyos szempontból elég furcsán veszi ki magát, hogy a terhes pucérkodás után rögtön ez következik – bár Emily Ratajkowski rajongóinak nagyon tetszett a bejegyzés, hiszen a rengeteg dicsérő komment mellett már több mint 1,3 millió like-ot is sikerült bezsebelnie vele.

Itt lehet megnézni Emily Ratajkowski enyhén 18+-os posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás