promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meztelen celebek: Mihalik Enikő és Britney Spears is levetkőzött a héten, és ez még nem a teljes lista
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vass Zita csak a melltartóját dobta le, de az is bőven elég.

Itt nincsen 18-as karika, mert a celebek csak annyit mutatnak magukból, amennyit az Instagram enged. Mihalik Enikő egy reklám kedvéért vetkőzött például meztelenre, de a melleit csak oldalról láthatjátok egy picit.

Kendall Jennert az i-D magazin vette rá, hogy mutassa meg magát teljesen meztelenül. Ez a kép viszont tényleg erősen súrolja a határokat, mert minden látszódik, de még nem lett törölve.

Azt hihetnénk, hogy itt leálltak a sztárok de abszolút nem. Kim Kardashian hasonmása, Chaney Jones egy szelfin mutatta meg, hogy nem fél meztelenre vetkőzni. Voltak pletykák, hogy Kanye West összejött vele, de ezzel valószínűleg csak cukkolni akarja a tömeget, mivel még mindig a Kardashian lányba szerelmes.

Britney Spears közben összehozta a hét legmerészebb fotóit, és a tengerparton vetkőzött le.

Az egyik kedvenc magyar modellünk, Vass Zita a Honey Birdette egyik rendezvényén jelent meg. Meg volt a hatás, mert egy lovon ült, majd elhajította a semmibe a melltartóját. Ez bizony megalapozta a hangulatot mindenki számára.

Nigo miatt is érdemes kattintani, aki szintén melltartó nélkül pózolt.

Végül érkezett Demi Rose, aki újabban nem tesz fel annyi képet Instagramra, de azért tudtunk tőle mit mutatni.

Harley Dean villantja ebben a válogatásban a legnagyobbakat, de ezen nem is érdemes meglepődni, mivel felnőtt filmesként dolgozik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás