promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vass Zita lovagolt egyet, és közben repült a melltartója is – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Stana Alexandra visszafogott fotóval jelentkezett, de Nigora Gafurjanova, vagyis Nigo abszolút nem, mivel ő is ledobta a melltartóját.

A kedvenc magyar modellünk, Vass Zita nem csak a Playboy címlapján pózolt már, hanem szabályosan kapkod érte a szakma, így rengeteg munkája van. Legutóbb a Glamour magazin címlapján is találkozhattatok vele, de az a kép inkább volt elegáns, mint forróan szexi. Most éppen a Honey Birdette reklámkampányában vesz részt, ami miatt rengeteg szexi fotót tár a közönség elé. Az első posztnál ne felejtetek, mert láthatjátok, ahogy a magyar modell egy lovon ülve leveszi, majd elhajítja a melltartóját.

Stana Alexandra egy visszafogott, de azért sejtelmesen szexi képet osztott meg a követőivel. A Dancing with the Stars profi táncosa újabban elég sokszor mutatja meg magát forró szituációkban.

Végül érkezzen Nigo, aki Vass Zitához hasonlóan ledobta a melltartóját nem olyan rég. Nincs túl sok követője még, pedig félelmetesen szenvedélyes fotókat szokott megosztani magáról. A gyönyörű modell minden szituációból igyekszek kihozni a maximumot.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás