promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hová tűnt Puzsér Róbert?
Borítókép:  ATV Magyarország - YouTube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan kérdezik ezt a YouTube-videók alatt, az Önkényes Mérvadó oldalán most megjelent egy újabb közlemény.

Korábban már a Promotions.hu-n is beszámoltunk róla, hogy az egyik legnépszerűbb magyar kritikus, Puzsér Róbert nem lesz majd hallható egy ideig a SpiritFM-en az Önkényes Mérvadó című társadalomkritikai műsorban, amelyben korábban a mélyebb társadalmi problémák és dilemmák mellett (vagy éppen azokkal párhuzamosan) mindig foglalkoztak a média, illetve a médiumokon futó műsorok, mint például az Exatlon Hungary, vagy éppen a ValóVilág társadalmi beágyazottságával is.

A műsor közösségi oldalán január elején azt írták:

"Hétfőtől csütörtökig Robi véleményéből a vele 15 éves rádiós és tartalomgyártói összhangot képviselő Tasnádi „Ellenpont” András igyekszik minél többet megjeleníteni, aki egyébként is hónapok óta napi tartalmi szerkesztője az Önkényes Mérvadónak. Most helycserét eszközlünk, Robi támogat a háttérből, és közben alkotói szabadságra megy. Rendszeresen néhány hónap múlva, legkésőbb szeptemberben csatlakozik megszokott lendületével."

A korábbi műsorok, illetve folyamatosan a friss adások amúgy a Spotify mellett megtalálhatók a YouTube-on is:

Az Önkényes Mérvadó Facebook-oldalán most egy újabb közlemény jelent meg, hiszen ahogy írják, a YouTube-videók alatt rengeteg kérdés érkezik feléjük azzal kapcsolatban, hogy hol van Robi. A szerkesztők a következőket írták:

„Sokan kérdezik a YouTube kommentek alatt, hogy hol van Robi, ugye ezzel kezdtük az év első adását, hogy pár hónapra minden fellépéstől és személyes megjelenéstől távol marad, ír, publikál, könyvet szerkeszt, most már zsinórban a negyedik évet tolta végig úgy, hogy mindennap egyik megjelenéstől a másikig kell rohanni déltől késő estig, beleértve a láthatatlan munkákat, szerkesztések, vágások. Az év első ilyen „heti” Facebook posztját is ezzel kezdtük, ezt most pinnelem az oldal tetejére, és megismétlem itt a lényegét – megköszönöm, ha egymást tájékoztatjátok, mert minden adásban nem tudjuk elmondani, de látjuk, hogy nem mindenkihez jutott el. Ez korábban sem volt másképp, az Önkényes több korábbi évadja közé iktattunk be 1-1 év szünetet. Most úgy döntöttünk, hogy nem szünetelünk, hanem a rádiós műsorsávban Tasnádi Andrással készítünk új adásokat, de csak heti 4-et, és péntekenként leadunk egy olyan adást Robi részvételével, ami korábban már lement. Ennek a rádiós streamben van jelentősége, a podcast feedekhez sajnos nem ad hozzá."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás