promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina padlóra került - hogy fog ebből kimászni?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina súlyos problémával küzd a válás miatt.

Kulcsár Edina az év elején jelentette be, hogy elválik Csutitól, egyben be is mutatta új párját, G.w.M-et. A szerelem azonban nem minden, ugyanis úgy hírlik, az egykori szépségkirálynő a botrányos időszak miatt elesett a jövedelmező influenszerszerződéseitől. Ez azért is nagy gond, mert sajtóinformációk szerint Edinának 70 milliós tartozása van a bank felé.

„Kétgyermekes édesanyaként korábban arról nyilatkozott, Csutival dolgoznak a házasságuk megmentésén. Nem sokkal később azonban kiderült, összejött G.w.M-mel a közös munka közben. A cégek ezután elpártoltak tőle, visszamondták vagy szüneteltetik az együttműködéseiket”

- nyilatkozott egy ismerős a Blikk-nek.

A lap természetesen megkereste Edinát is, aki ugyan nem tagadta a magas törlesztőt, de részletekbe nem akart belemenni a hitelükkel kapcsolatban. Azt viszont elmonta, hogy ő döntött úgy, hogy most kicsit háttérbe szorítja az influenszerkedést, hogy a gyerekeivel lehessen.

„Én kértem, hogy tartsunk egy kis szünetet, hogy minél több időt tudjak a gyerekeimmel tölteni. Szépen lassan azonban elkezdek visszatérni a munkába”

Edina és Csuti korábban úgy egyeztek meg, hogy a férfi elköltözik, és ezért Edina egyedül fizeti a 200 millió forintot érő luxusingatlanuk havi félmilliós törlesztőjét. Azonban ha nincs munkája, akkor könnyen nehéz helyzetbe kerülhet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás