promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi végre szabad lett
Borítókép:  YouTube.com/tatárcsilla (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyik házasságból ki, másikba be?

Nem régen írtunk meg, hogy nagyon boldog Szabó Zsófi, Shane Tusup megkérte a kezét Monte-Carlóban. Nagy a szerelem kettejük között, így természetesen, igen volt a válasz. Most pedig már a bíróság is kimondta, Szabó Zsófi elvált.

Végre véget ért a válással járó hosszas procedúra, így a színésznőből lett műsorvezető fellélegezhet. Szabó Zsófi házassága négy és fél után ment tönkre a gyermeke apjával, Kis Zsolttal. Bár a történtek nagyon megviselték őket, sikerült mindenben megegyezniük, Mendelt is közösen nevelik tovább.

„Zsoltival mindenben sikerült megegyezniük tavaly év végén, ráadásul a viszony is jó közöttük, a lezárást is csendben és békésen rendezték. Mindketten kellettek hozzá, de nem volt ajtócsapkodás, szülőként Mendel érdekeit tartották szem előtt. Éppen ezért most is gördülékenyen intéznek mindent, ami a gyerekkel kapcsolatos. Zsolt sűrűn van Mendellel és így Shane-nel is találkoztak már”

– árulta el egy ismerősük.

Most már mindketten új életet kezdhetnek, így hát szabad az út Szabó Zsófi és Shane Tusup esküvője előtt. Bár még csak egy hete kérték meg a kezét, így a szertartásra biztosan várni kell még, főleg az amerikai edzőt ismerve, aki három hónapot készült az eljegyzésre is, hogy minden tökéletesen sikerüljön. Biztosan gyönyörű és emlékezetes lesz majd a nagynap is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás