promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka az Alakreformos botrány után most az emberek segítségét kéri
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rubint Réka és Schobert Norbi is szeretne segíteni az ukrán menekülteken.

Múltkor még attól volt hangos a sajtó, hogy elszabadult a Balatonfüreden rendezett Alakreform tábor. Ez nem is csoda, mivel Schobert Norbi felesége most tartott úgy tréninget, amin egy hatalmas farsangi bulit is összehoztak.

A tábornak körülbelül 200 résztvevője volt, viszont a hotelben 20 szobát másoknak adtak ki, ami így bonyodalmakat okozott.

„Itt senki nem meztelenkedett, senki nem rohangált ordibálva a folyosón. Mert meg lehet nézni a kamerafelvételeket a szállodában. Semmi ilyen nem történt”

- nyilatkozta Rubint Réka, aki hozzátette, hogy legközelebb az egész szállodát le fogja foglalni egy ilyen bulira, hogy ne legyen belőle probléma.

Most bejelentette, hogy az Angyalföldi Láng Sportcsarnokban tartott Alakreform edzésen kedden 17 és 20 óra között mindenkitől várják a felajánlásokat az ukrán menekültek számára.

„Szerintem már nincs olyan, aki ne hallott volna az elmúlt napok szörnyű történéseiről. A minimum, amit tehetünk, hogy összefogunk, hiszen együtt mindig többre vagyunk képesek! Norbival mi is szeretnénk segíteni a háború civil károsultjainak, így pénzbeli adományt, és Update tartós élelmiszert ajánlunk fel”

- írta Schobert Norbi párja a bejegyzésében.

Rubint Rékáék az összegyűjtött felajánlásokat az Ökomenikus segélyszervezethez juttatják el, ahonnan a legmegfelelőbb helyre fognak kerülni, vagyis a rászoruló családokhoz.

Hozzátették, hogy az adományozók ne csak ételre gondoljanak, mert a gyerekeknek, nőknek ruhaneműre, pelenkára, bébiételre, tápszerre, intim betétre, esőkabátra, pokrócra, matracra, párnára, papucsra, vagy éppen zoknira is szükségük van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás