promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea, Mága Zoltán és Ryan Reynolds lelkiismerete is megszólalt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egész világ összefogott és igyekeznek adományokkal segíteni az ukrán menekülteket.

Minden percben szinte van valamilyen friss hír, de Ukrajna még nem lélegezhet fel, mert az oroszok tovább folytatják a támadásokat az országuk ellen. A friss adatok szerint Magyarországra már több mint 62 ezer, Romániába 43 ezer menekült érkezett Ukrajnából.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök ma jelentette be, hogy egy delegáció elutazott, hogy Gomelben a békéről tárgyaljanak. Zelenszkij jelenleg nem hisz abban, hogy ez a találkozó eredményt fog szülni.

Most aki csak tud, az igyekszik segíteni Ukrajnának. Nem rég mi is beszámoltunk róla, hogy Vajna Tímea az UNICEF-nek ajánlott fel 1 millió forintot, hogy segítse a szervezet munkáját.

Mága Zoltán lelkiismerete is megszólalt, aki szintén egy komolyabb összeget készül felajánlani.

„Az Ukrajnában dúló háború miatt menekülni kényszerülőkért és a békéért imádkozva, Dr. Fekete Károly püspöki áldásával indult útjára Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűművész 100 templomi jótékonysági koncertsorozata a Debreceni Református Nagytemplomból. Az ökumenikus missziósorozat szombat esti nyitó hangversenyével, amelyben Kossuth-és Liszt Ferenc-díjas művészek működtek közre, a Kárpátalján élő vagy onnan menekülni kényszerülő embertársainkat segítik, melyhez Mága Zoltán tízmillió forinttal járul hozzá”

- tette ki a bejegyzésében a művész Facebookon.

Közben a 24.hu szúrta ki, hogy Ryan Reynolds és Blake Lively is nagy adományozásra készül.

A sztárpáros arra buzdította követőit, hogy támogassák ők is az orosz támadás áldozatait. Reynolds a Twitteren osztotta meg 18,9 millió követőjével az USA for UNHCR bejegyzését. Ebben azt írják, a házaspár minden dollárnyi adományt megdupláz, egészen 1 millió dolláros végösszegig.

Az itthoni karitatív szervezetek folyamatosan szerveznek gyűjtést az Ukrajnából menekülőknek, szóval érdemes figyelni a Facebook oldalaikat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás