promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné saját magát nevette ki csúszdázás közben - videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Katalin hercegné magassarkúban és blézerben mulatott egy dán játszóházban.

Élni tudni kell. Ezt a mottót szemmel láthatóan követi Katalin hercegné, aki még a leggyermekibb pillanatait is elegáns öltözékben éli meg. A stílus azonban nem gátolja meg őt abban, hogy elengedje magát: saját magát is kineveti, ha kell. A rajongói és a körülötte lévők pedig vele együtt nevetnek. 

Cambridge hercegnője már 2017 óta nem volt egyéni körúton, most viszont ellátogatott Dániába. 

Érkezésére sokan felfigyeltek, de önmagához híven nem vitte túlzásba a fényűzést - egy mindössze húszezer forintos blézerben lófrált az utcákon első napján. A textúrált, tweed-szerű anyagból készült sikkes blézert egy fehér fodros blúz, egy fekete nadrág, egy magassarkú és egy Aspinal of London táska kísérte az üzleti megjelenés jegyében.

Aztán a komoly kinézete ellenére mindenkit sikerült megnevettetnie gyermeki vidámságával: magassarkúban vágott neki egy csúszdás kalandnak. Igaz, a landolás egy kicsit nehézkesen jött össze - örülünk neki, hogy nem esett előre a nagy móka közepette. Láthatóan nagyon élvezte a kikapcsolódást, még azt is hozzátette, hogy ezt nem hagyhatta ki semmiképpen.

A fergeteges videót megtekintheted te is itt:

@royalfancams The Duchess of Cambridge living her best life in Denmark today is EVERYTHING #KateMiddleton #DuchessOfCambridge #ChildrensPrincess #HRH #Royal original sound - #TeamCambridge
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás