promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hódi Pamela veszélyes jet-skis – Így szenvedett balesetet a Maldív-szigeteken
Borítókép:  LifeTV/Frizbi (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baleset árnyékolta be az utazásukat.

Hódi Pamela és párja, Tóth Bence a Maldív-szigeteken nyaralt éppen, amikor nem várt esemény történt. Éppen a jet-skizést próbálták ki, amikor mindketten balesetet szenvedtek. Szerencsére csak a járműveik sérültek meg komolyabban, így az ijedtségen túl nem esett semmi nagyobb bajuk.

„Voltunk kajakozni és jet-skizni. Ez utóbbi fantasztikus élmény volt, életemben először próbáltam ki. Nagyon élveztem, de történt egy kis baleset is… A túravezetőnk felhívta a figyelmünket, hogy ott köröznek körülöttünk a ráják, és elkezdte terelgetni őket, miközben mindenki leállította a motort. Engem azonban magukkal sodortak a hullámok, és az én járművem belecsapódott Bencéébe. A kárt persze kifizettük, így kissé költségesebbre sikerült a nyaralás, mint eredetileg terveztük, ez azonban nem vette el a kedvünket”

– mondta Hódi Pamela, aki ma már igazi kalandként éli meg a történteket és boldogan mesél róla.

A villa, amiben megszálltak egy gyönyörű helyen, a vízen állt. Minden nap nagy, romantikus sétákat tehettek a tengerparton. Végre kicsit kettesben tölthették az időt, és egymásra figyelhettek. A nyaralással már a negyedik évfordulójukat ünnepelték.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás