promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minden reggel tíz farokkal kezdi a napját a szőke tévésztár
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kéretlen tartalmak ma már minden második fiatal nőt érintenek a weben.

Az angolok egyik kedvenc színésznője és tévés személyisége, Emily Atack nem mindennapi élményekről számolt be a nyilvánosságnak. A 32 éves szőkeség elmondása szerint a trollok annyira elárasztották a közösségi felületeit, hogy – akár akarja, akár nem – már reggeli előtt legalább 10 péniszfotóval találkozik a kéretlenül küldött üzenetekben.

A neki írók sokszor még azt sem tudják, ki ő, csak azt kérdezik, miért szingli, ha ennyire jól néz ki. Pedig Emily tényleg sűrűn szerepel a szigetországi bulvársajtóban, nemrég például a Manchester City futballsztárjával, Jack Grealish-sel is összeboronálták.

„Teljesen megőrjítenek a fotókkal. Amikor rájuk pillantok, rögtön az fut át az agyamon, hogy kösz, nem akarom látni a szőrös p*csötöket”

– húzta fel magát a színésznő egy podcastban is. A pletykák szerint Emily már túl van egy titkos, hat hétig tartó kapcsolaton Grealish-sel, miközben a focista nem szakított a barátnőjével, Sasha Attwooddal sem.

A szőkeség a kútba esett viszony miatt alighanem nyitott lenne az ismerkedésre, de nem ilyen módon. Mint a podcastban is elmondta, normális, átlagos fickókkal szeretne randizni, ám azok sokszor nem tudnak megbirkózni azzal a médianyomással, ami egy híresség életében mindennaposnak számít.

Emily egyébként nincs egyedül a p*csös problémájával sem, hiszen egy friss felmérés szerint a 18 és 24 év közötti nők 48 százaléka kapott tavaly kéretlen, szexuális témájú fotókat idegenektől. A pandémia alatt ez a trend egyértelműen felerősödött.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás