promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vörös, fehér és fekete fehérneműben is megmutatta magát a szexi magyar műsorvezetőnő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyértelműen készen áll egy új kapcsolatra testileg és lelkileg is.

A műsorvezető Köböl Anitával nem bánt túl kegyesen a sors, hiszen 2020 szeptemberében egyedülálló anyaként kellett megszülnie csodálatos kislányát. Az édesapa akkor nem is kereste a kapcsolatot újdonsült, kicsiny családjával.

Két évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy Anita összekapja magát lelkileg, és készen álljon egy újabb, remélhetőleg hosszú távú kapcsolatra.

„Egy fájdalmas szakításon vagyok túl, amit meggyászoltam, elengedtem, és végre képes vagyok befogadni az újat”

– mesélte a Ripostnak. A 37 éves műsorvezető az Instagram-képei tanúsága szerint fantasztikus formában van, így már tényleg csak arra lenne szükség, hogy egy megbízható férfi felfigyeljen rá.

„Én javíthatatlanul romantikus vagyok, hiszek a szerelemben, sőt ünnepelni is nagyon szeretem! Február 14-én szokásosan piros giccsbe borul minden, és imádom ilyenkor az elszabadult szerelmi tömjént!”

– adott Anita nemrég ízelőt abból, mi várhat élete következő párjára. Egy másik posztban pedig hosszan elemezte az elmúlt két évben megélt mélypontjait, őszintén feltárva érzéseit. Az aggodalmait a gyerekvárás és babanevelés csak fokozta.

„Az anyai stressz már a fejlődő magzat idegrendszerének struktúráját is megváltoztatja! Én végig tudtam, hogy ezt el akarom kerülni, hiszen már korábban is olvastam hasonlót, mégpedig, hogy milyen mértékben hat minden a magzatra, ami az anyával, az anyában történik. Egyáltalán nem akartam átadni neki semmit a fájdalmamból, nem akartam, hogy handicappel induljon érzelmileg, kötődéseivel, és ki tudja még, mi mindennel, amit most még talán nem is sejtek!”

– mutatott rá egy fontos dologra a műsorvezető. Akinek érdemes visszanézegetni az Insta-fotóit, hiszen akkor sem szégyellősködik, ha nem a lelke, hanem a teste megmutatásáról van szó.

Ez a kép igazolja, hogy vörösben minden nő tüzesebb:

 

De azért a fehér sem rossz:

 

És a fekete is csábító:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás