promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerült Kóbor János özvegye – így próbálja feldolgozni a tragédiát Zsóka
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Omega frontemberének özvegye visszatért a szenvedélyéhez, hogy el tudja terelni a gondolatait.

Fájdalmas veszteség érte Magyarországot tavaly december elején, mivel elhunyt Kóbor János. Az Omega zenekar legendás frontemberének emlékére december 17-én, a budapesti Szent István-bazilikában tartottak szentmisét, így itt tudtak tőle elbúcsúzni a rajongók is.

A zenekar menedzserének a tervei között ott van, hogy három szobrot szeretnének állítani Kóbor Jánosnak. Az már biztos, hogy lesz egy-egy szobor Bátaszéken és Balatonaligán, ahol Kóbor sok időt töltött, de mindenképpen szeretnék, hogy ha a fővárosban is lenne egy emlékhely.

Trunkos egy kiállítást is össze szeretne hozni még ebben az évben, ami az Omega történetét mutatná be. Ennek a megnyitója május 17-én lenne, vagyis Kóbor János születésnapján.

Sokan nem tudják, de Kóbor János özvegyének van egy kis ruhaboltja, amit a lányukról, Lénáról neveztek el. Deme Zsóka jó ideje nem járt a boltban, mert szüksége volt a magányra ahhoz, hogy gyászolhasson.

A Bors járt utána annak, hogy Zsóka munkával igyekszik elterelni a gondolatait, így a boltja nem olyan rég ismét megnyitott.

A lap az üzlet előtt szólította meg Kóbor János özvegyét, aki talpig feketében volt, és éppen a szemetet vitte ki. Zsóka kedvesen utasította vissza a kérdéseket, mert még nincsen olyan állapotban, hogy bárkinek is beszélni tudna a történtekről.

Kóbor János lánya, most a tanulásba menekül: édesapja elvesztését a felvételivel, a különóráival, és a nyelvvizsgára való készüléssel próbálja átvészelni. Azt mondta mindent megtesznek azért, hogy az Omega egykori frontembere büszke legyen rájuk.

95702
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás