promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kóbor János lánya megtörte a csendet: „Ez még nem megy nekem!”
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kóbor János lánya először beszélt apja halála óta.

Kóbor János tavaly decemberben, 78 éves korában hunyt el koronavírusban. 15 éves lánya, Léna a tragédia óta most először beszélt arról, hogyan viseli édesapja elvesztését és hiányát. Léna a felvételivel, a különóráival, és a nyelvvizsgára való készüléssel próbálja átvészelni ezt a nehéz időszakot. Elmondása szerint édesanyjával mindent megtesznek azért, hogy az Omega egykori frontembere büszke legyen rájuk.

„Sokat beszélgetünk róla, szinte mindig eszünkbe jut, mit mondana, mit csinálna adott helyzetben. Ezért úgy érzem, mintha most is velem lenne, így könnyebb elviselni a hiányát. Mi egy nagyon összetartó család vagyunk. Ez most is így van, de kimondhatatlanul hiányzik a Papa”

– mondta a Kiskegyednek Léna, aki egyelőre nem szeretne művészi pályára lépni, sokkal inkább érdekli az orvostudomány.

„Most úgy érzem, hogy a bátyám, Martin nyomdokaiba lépek, és én is orvos leszek, de ez nem zárja ki a művészi pálya lehetőségét sem a jövőben. Már kicsi koromtól zongorázom, valamint táncolok és énekelek is. Azt mondják, egész jól csinálom, és úgy érzem, a színpadon is magabiztosan mozgok.”

Kóbor Léna elmondta, hogy édesapja halála óta nem hallgatott meg egyetlen Omega-dalt sem, úgy érzi, erre még nem áll készen.

„Imádom a Papa hangját, de most ez még nem megy nekem. Szeretem a klasszikus zenét is, ugyanakkor a pop/rockot is. Sokat voltam a Papa koncertjein, de a Mama mindig vitt könnyűzenei előadásokra is.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás