promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry hercegnek lelkiismeret-furdalása van Erzsébet királynő miatt? - Lehet, hogy nem látja többé
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harry herceg nagyon aggódik a nagymamája egészségéért.

Az utóbbi években Harry herceg kapcsolata elmérgesedett a brit királyi családdal. Meghan Marle-val otthagyták a kötelességeiket, és Amerikába költöztek. Súlyos vitákkal és vádakkal többek között magát Erzsébet királynőt is többször megsértette. Most mindent megbánt?

Harry herceget sokáig a királynő kedvenc unokájaként tartották számon, az utóbbi években viszont nem találkoztak túl sokat, de az igazán komoly döfést az interjúik adták.

Harry herceg és Meghan Markle Oprah Winfrey-vel beszélgetett tavaly a kiszállásukról. Már a döntés is, hogy közvetítik az interjút, noha Harry nagyapja, Fülöp herceg halálos betegen feküdt egy klinikán, sok félreértést okozott. A Sussex-iak komoly vádakkal illeték Katalin hercegnőt, Károly herceget és más királyi családtagokat is.

Egy podcastban Harry közvetve Fülöp herceg és a királynő szülői módszereit okolta az apjával, Károlyval ápolt rossz kapcsolata miatt. Egyesek számára ez nem igazán fért össze Harry kijelentéseivel, miszerint továbbra is nagyon csodálja a nagyanyját, és semmilyen körülmények között nem akar ártani neki.

Viszont úgy tűnik, hogy hiába a sok csatározás, Harry herceg most nagyon félti a királynőt. Az utóbbi időben több aggasztó hír is érkezett a Buckingham-palotából.

Miután tavaly ősszel egy éjszakát kórházban töltött, a királynő egy időre lemondott minden nyilvános megjelenést, hogy pihenjen. Aztán február 19-én bejelentették: Károly herceg után a királynőt is megfertőzte a koronavírus. Az egészségi állapotukról egyelőre semmit nem tudni, de a palota feltűnően kerüli a kérdéseket.

„A királynő 95 éves, és nyilvánvalóan megviselte a férje elvesztése, valamint az életkora. Személy szerint úgy gondolom, hogy Harry nagyon aggódik a nagymamája egészsége miatt”

- mondta Katie Nicholl királyi szakértő.

Hogy mi történik ezután azt jelenleg nem tudni. Harry herceg éppen vitában áll a Belügyminisztériummal, mivel a kilépésük óta nem jár neki különleges rendőri védelem, ha Nagy-Britanniában jár. Ő pedig úgy érzi, hogy ezzel veszélyeztetik a saját és a családja testi épségét.

Néhány hét múlva megemlékezés lesz Fülöp hercegről. Ha Harry nem jelenik meg, a szakértők azt gyanítják, hogy a királyi család sértésnek is veheti. Mindenesetre nagyon szomorú lenne a királynő számára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás