promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megrázó fotók: így nézett ki a Groovehouse énekesnője a horrorisztikus balesete előtt és után
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csak a szerencsének köszönheti Judy, hogy túlélte azt a balesetet.

Egészen 1998-ba megyünk vissza az időben, amikor Molnár-Kiss Juditnak, vagy ahogyan a közvélemény ismeri, Judynak teljesen megváltozott az élete. Ma már azt vallja, hogy az életében ez a törés csak erősebbé tette, de azért a mai napig tud rémálmokat okozni neki.

Egy régi interjúban elmondta, hogy ha megérzi valami miatt a vérszagot, akkor rögtön beugrik neki a baleset. A másik a pattogó hang, amikor az autójuk összegyűrődött – ezt abszolút nem tudja kitörölni az emlékezetéből.

A baleset 1998 decemberében történt, amikor Judyék autója egy kamionnal ütközött a csúszós úton, frontálisan. Az erősebb idegzetűek ide kattintva azt is megnézhetik, hogyan emelték ki az énekesnőt az összeroncsolódott kocsiból, de igazából senkinek nem ajánljuk. Már azt is elég szörnyű látni az Instagram-bejegyzésében, ahogyan az autó kinéz.

A Groovehouse énekesnőjének 28 csonttörése volt, a törött bordái pedig átszúrták a tüdejét. Sokáig küzdöttek az életéért az orvosok, de végül Judynak csodával határos módon sikerült felépülnie.

„A változás titka, ha az összes erődet a régivel való harc helyett az új építésére összpontosítod!”

– írta a lapozható bejegyzéséhez a művésznő, aki megmutatta, hogyan nézett ki a balesete előtt, közben, és milyen most.

Az énekesnő rengeteget szenvedett, de hamar erőre kapott, aztán pedig a Groovehouse-t Magyarország akkori legsikeresebb együttesévé tette.

A banda a mai napig aktív, de hát azokat a sikereket nehéz lesz megugrani, mint amikor berobbant a „Hajnal” című daluk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás