promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fekete Dávid durván becsapta a feleségét - 73 milliós adósság szakadhat a kétségbeesett nő nyakába
Borítókép:  Fem3
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A napokban sor kerülhet Fekete Dávid és felesége, Regina válóperére, amire a több 100 milliós csalás miatt jelenleg is börtönben ülő énekes is kijöhet majd valószínűleg személyes meghallgatásra.

Regina még 2021 májusában kérvényezte a válást, miután az ikrei apját őrizetbe vették. Fekete Dáviddal szemben súlyos vádak merültek fel: több mint 100 milliós csalás, közokirat hamisítás és tizenegy rendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja.

A feleségének a válóperrel van lehetősége bizonyítani, hogy semmi köze nem volt a férje pénzügyeihez és a csalásokról sem volt tudomása – ugyanis az énekes Regina tudta nélkül vett fel a nevére 73 milliós kölcsönt, amit most neki kellene visszafizetnie.

Regina jelenleg három gyereket nevel egyedül, egy az előző kapcsolatából, kettő pedig Fekete Dávidtól van. Őt most a szülei és volt párja segítik.

A válóperen nem muszáj részt vennie az énekesnek, az alperes nélkül is eredményes lehet, de megjelenhet videó híváson keresztül, vagy kérvényezheti a személyes meghallgatást is, akkor pedig közel egy év után hagyhatja el a börtönt, igaz, csak egy rövid időre.

Regina mindezek ellenére nem akarja megfosztani a gyermekeit az apjuktól. Fekete Dávid imádja őket, és kiváló apának tartja őt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás