promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
5 sztárpár, akik tűzön-vízen keresztül is kitartanak egymás mellett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ők igazán megküzdöttek azért, hogy párkapcsolatukat stabilitását kialakítsák és megőrizzék - most pedig itt van a gyümölcse.

Egy stabil és kiegyensúlyozott párkapcsolat kialakítása és fenntartása igenis energia befektetéssel jár és közel sem olyan egyszerű, mint ahogyan azt a mesékből megszokhattuk. A ''boldogan éltek, míg meg nem haltak'' história a valóságban nagyon ritkán, vagy talán egyáltalán nem állja meg a helyét. Ez persze nem azért van, mert ne létezne igaz szerelem, de egyszerűen minden kapcsolatban merülnek fel problémák, konfliktusok és nem mellesleg a benne lévő felek is változnak idővel. 

A következőkben bemutatunk 5 híres párt, akiknek sikerült bebetonozniuk a kapcsolatukat, így még ma is élvezhetik egymás társaságát és szeretetét. 

Luciana Barroso és Matt Damon

A sztárpár anno, 2003-ban ismerkedtek meg Miamiban, egy bárban, amikor Matt Damon éppen a Túl közeli rokon című film forgatásán dolgozott. Luciana bárosként vonta magára Matt figyelmét, majd két évvel később egy polgári szertartás keretein belül össze is házasodtak. Ma már hatan élnek együtt egy családban: Matt, Luciana, három közös lányuk és egy lány, aki még Barroso első házasságából született.

Victoria Beckham és David Beckham

Igaz, manapság olykor-olykor elhint a média néhány szösszenetet összezörrenéseikről, de tulajdonképpen a tényeket nem tagadhatjuk: az 1999-es írországi esküvőjük óta stabil házasságban élnek négy közös gyermekükkel együtt.

Cindy Crawford és Rande Gerber

Nem telt el sok idő a szupermodell és Richard Gere szétválása után, mikor az üzletember Rande Gerbertre rátalált a szépség. 1998-ben összeházasodtak és azóta is együtt élnek. Cindy Crawford közösségi média oldalán többször hangoztatja szeretetét férje iránt.

Elton John és David Furnish​

Sir Elton John egy kanadai filmrendezővel, David Furnish-el már 1993 óta vannak együtt. 2005-ben élettársi kapcsolatot jegyeztek be, majd 2014-ben, amikor törvényessé vált az azonos neműek házassága, frigyüket is megejtették. Azóta is jóban-rosszban kitartanak egymás mellett.

Meryl Streep és Don Gummer

Meryl Streep egy szobrászművész, Don Gummer személyében találta meg a szerelmet, miután előző élettársa, John Cazale eltávozott. Igaz, Meryl Streep véka alá rejti a magánéletének nagy részét, de azt biztosan tudjuk, hogy már négy közös gyermekük született és évek óta boldogítják egymást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás