promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Aurelio félmeztelenül vonulna be a börtönbe, persze ennek van egy feltétele
Borítókép:  LifeTV - Frizbi
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Aurelio most jóval hosszabb ideig lesz bezárva, mint amennyit a Való Világ villájában töltött.

A Való Világ 6 játékosa a Való Világ villájában is sok időt töltött, mivel ő nyerte meg anno a valóság-showt, és távozhatott utolsóként.

Aureliót ugyebár emberrablás miatt állították bíróság elé. A Szegedi Ítélőtábla ehhez még hozzátette a drogügyei miatt kiszabott büntetést, szóval a celebnek 3 év 5 hónapot kell  rácsok mögött töltenie. Ez akkor fog csökkenhet, ha jó magaviselete miatt hamarabb kiengedik.

A celeb azt mondta, hogy mindenképpen kerülni fogja a balhét, de hogy ha muszáj, akkor meg fogja tudni védeni magát.

A Való Világ 6 győztesét egy másik egykori valásgshow-szereplő, VV Béci vette védelmébe, aki úgy döntött, hogy a börtönbe vonulása után is támogatni fogja Aureliót. Erre bizony szüksége is lesz, mert barátokat úgy lehet bent szerezni, ha kintről is támogatják az embert.

A celeb továbbra is titokban tartja, hogy hova vonul be, azonban tartotta magát ahhoz, hogy mielőtt megkezdi a büntetését, még élőben eltölt egy kis időt a rajongóival. Hogy Aurelio videóját nézhessék az emberek, azért 1990 forintot kellett fizetni.

A Való Világ 6 győztese jó kedvében volt, és azt mondta, hogy simán félmeztelenül vonulna be a börtönbe, de ehhez úgy kellene kinéznie, mint Pumped Gabónak.

„Gyerekek, tényleg nem vagyok megtörve, január harmadika óta nem ittam, egyszer voltam fellépni, tudatosan hízlaltam fel magam, nehogy spagetti kezekkel menjek be. Ha úgy néznék ki, mint Pumped Gabi, félmeztelenül mennék be a sittre. Matek képletekben gyenge vagyok, de itt nem tudok az lenni”

- idézte be a Blikk Aureliót.

Tehát a celeb a mai éjszakát már a börtönben tölti.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás