promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megrázó interjút adott a Való Világ egykori sztárja, VV Aurelio a börtönbevonulása előtt
Borítókép:  RTL Klub (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Videós interjú VV Aurelióval.

Börtönbevonulása előtt adott exlkluzív interjút VV Aurelio a Blikk-nek, a több mint harmincperces beszélgetés során őszintén vallott érzéseiről az RTL Klub Való Világ című realitiyjének egykori győztese. A lap újságíróját, Marczali Lászlót, egy hűvös irodában fogadta Aurelio, aki a szokásos "Onorato" feliratú polójában ült szemben a riporterrel.

Az egykori villalakó kendőzetlen őszinteséggel beszélt az általa elkövetett bűnökről, a rá váró nehézségekről, és arról is, hogy szeretné majd Svájcban folytatni a börtönbüntetését, hiszen itt született, és hétéves koráig itt is élt. 

Aurelio Caversaccio majd a 31. szülinapján vonul be a börtönbe. Aurelio az intejú során elárulta, hogy:

"A börtön sem fog annyira megviselni, mint az apám elvesztése. Megkönnyebbültem, hogy nem látta apám a börtönbe kerülésem. Ha látta volna, azt nem élte volna túl"

Azt is elmondta, hogy nemrégiben Svájcban járt, hogy még a börtönbevonulása előtt elszórja édesapja hamvait. A riport során azt is elárulta:

"Edit veszi át a ruhamárkát, Pumped Gabo barátom pedig a szakítós rózsa bizniszt"

Aurelio kettős állampolgár lévén Svájcban is leülhetné a büntetését, mint hozzátette:

"A magyar törvényszék adhatja meg nekem a lehetőséget erre, a svájciak átvennének. Azt mondták, hogy az ő gyerekük vagyok, várnak. Bízom benne, hogy a magyarok megfogják engedni, hogy ott töltsem le a börtönbüntetésem, a rokonaim közelében"

A teljes videós interjú IDE kattintva a Blikk oldalán tekinthető meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás