promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi rengeteg gusztustalan beszólást kapott - Most mindenkit helyretett!
Borítókép:  youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már több mint öt hónap telt el Tóth Gabi hatalmas botránya óta, amiből végül ő jött ki győztesen.

Tavaly szeptemberben jelent meg Tóth Gabi „Az én szívem” című dala, ami nagyon feldühítette az embereket, hiszen sokan úgy érezték, hogy az énekesnő csak megjátssza az új, „magyaros” stílusát. Olyan sok felháborítóan negatív komment érkezett YouTube-on a klip alá, hogy le kellett tiltani a hozzászólás lehetőségét, ebből pedig óriási botrány lett – de a videó nemrég átlépte a 2 milliós megtekintést a platformon, így Tóth Gabi most diadalittasan dörgölte a nagy sikert a rosszakarói orra alá.

„Mondhatni minden lehetséges meghurcoláson keresztülment ez a dal és a klip.. Hangosak voltak.. De kevesen.... Viszont a szeretet és az értékek győztek! Mert velem éneklitek minden koncertemen. Köszönöm!”

– írta Tóth Gabi pár Insta Storyban.

Úgy tűnik, hogy a híresség mostanra erőt merített a nagy port kavaró esetből, ugyanis egy egészen motiváló szöveget is megosztott, amiben az önazonosság fontosságára próbálja felhívni a figyelmet:

„Csak csináljátok!! Magatokért! Még ha sokan hülyének is néznek, vagy nem hisznek bennetek!!! Borzalmasan nehéz út! De olyan nyugalmat, erőt, hitet ad az önazonosság, amit semmivel nem lehet megvásárolni! Éljétek meg a gyermeki szabadságot magatokban! Hiszem, hogy ez jelzi bennünk azt, hogy az önazonosság, a belső békénk útjára léptünk. Ne féljetek!”

Itt lehet megnézni az „Az én szívem” klipjét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás