promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka és Schobert Lara összevesztek? - Ezért távolodtak el egymástól
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Lara Schobert Norbi és Rubint Réka lánya 18 éves lett nemrég. Még nagyon fiatal mégis magabiztosan halad a célja felé, bár most elmondta, hogy nem mindig kezelte jól a hírnevét.

Schobert Lara influenszerként és modellként tevékenykedett az utóbbi években. Bár a modellkedés nem érdekli, de ha kap felkéréseket, szívesen elvállalja. Jelenleg a tanulásra akar fókuszálni, mivel nemzetközi egyetemen akarja folytatni a tanulmányait.

A döntéseit maga hozza, a szülei arra nevelték, hogy két lábbal álljon a földön, aminek nagy hasznát veszi.

„Tudni kell rólam, hogy mindent a saját kezemmel hozok létre. Igaz, anyáék is adnak tanácsot, de magam szeretem megvalósítani az ötleteimet. A szüleim mindig arra neveltek, hogy bárhol is vagyok a világon, akkor is legyek rátermett, hogy bárhogy, bármilyen szituációban megálljam a helyemet. Önállóságra neveltek, amiért hálás vagyok nekik”

- mondta az NLC-nek.

Ma már úgy érzi, hogy hasznos, hogy Schobert Larának hívják, ez rengeteg ajtót kinyit előtte és sokkal könnyebb boldogul a szülei hírneve miatt, de akadt időszak, amikor inkább szabadult volna tőle.

„Nem tagadom, korábban voltak nehéz időszakaim, mert sok nehézséggel kellett megküzdenem emiatt. Egy ideig azt gondoltam, hátrány az országos ismertség, sokszor el is dobtam volna, de a mai eszemmel, tizennyolc évesen már másképp látom. Ma már áldásként élem meg”

- nyilatkozta.

Schobert Lara az anyjával való kapcsolatára is kitért, akit a legjobbnak nevezett, de az utóbbi időben úgy érzi, hogy eltávolodtak egymástól.

„…bevallom, az elmúlt két évben kicsit eltávolodtunk egymástól, nem volt túl jó a kapcsolatunk. Voltak mélypontjaim, neki pedig fájt, hogy szenvedni látott. Próbált kedvesen közeledni, de én rosszul reagáltam ezekre. Ma már sajnálom, hogy megbántottam és ebből is sokat tanultam. Amióta túl vagyok ezen, úgy érzem magam, mintha kicseréltek volna. Újra boldogság van a családban, anyával és apával is nagyon jó a viszonyom.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás